Aman Meleke’m kavur balıkları!
Tirinaynom tiri naynom! Balık kavrulur mu lan? Demek balık kavurması da
oluyormuş? Olay şu: Balığı kavurursak kurban etini ne yapmak icap eder?
Zaten kurban etinin buğulamasının
mı yoksa durulamasının mı daha proteinli olduğu sorusu benim yıllardır
kafamı kurcalar. Kafamı öyle kurcaladı ki en sonunda kafam yalama oldu, akıl
fikir falan tutmaz oldu yane…
Altı fırın üstü şişhane binalar
bu yüzden hemen yıkılmış… Neden bey ağabeycim? Şundan dolayı… Fırın fırın
üstüne kurdum binayı olunca fırın gece gündüz çalıştığından binayı ısıtıp
kurutuyormuş. Betonu gevretiyor yani. O yüzden motorun su kaynatmaması için
bence fazla kitap mitap da okumamak lazım sonra beyin gevremesinden “cömterek” oluruz maazallah!
Cömterek bir tür sindirim kanalı
bozukluğu… Zaten hangisi değil ki değil mi?
İşbu sebepten bu akdin tanziminde
karşılaşılması muhtemel husumetlerde Bingazi mahkemeleri yetkilidir. Hacı
Kemkem arası salatalıklı demokrasi… Bir
de parmak arası terlik, üzerine ketçap dökünce muhteşem yeniyor… Ama parmağın
kimin parmağı olduğu mühim! Ay gene
iğrenç iğrenç ciddileştim ben ya!
- - Usame!
-
Efendim Ruveydacığ’ım?
- - Bu gene iğrenç
iğrenç poliptik konuşuyor yaaaa!
-
De mi de mi de mi? Hakkaten iğrenç konuşuyor
nur-u lisateyül lebelebetül gulguleylim benim!
- - Ay çok romantik oluyorsun böyle mübarek şeyler
söyleyince Usame!
-
De mi, de mi, demi?
- - De, de, de… Ahkahkkahkihül mürüdümeytül şukaddes!…
Bir de tarkmayan sarkmayan bi şarkı koyalım mı?
elinize sağlık gülelim ağlanacak halimize
YanıtlaSilGülelim be yau!:)
YanıtlaSil